ORG_DSC01099.JPG

Info & Contact

—  About me, social media, and how to get in touch

Emma Pot, oprichter van pixel stories, is een videomaker en fotograaf uit Utrecht, Nederland.

Door haar achtergrond in de journalistiek weet ze hoe ze een verhaal op een interessante manier in beeld kan brengen. Hierbij werkt ze nauwkeurig en precies, maar zorgt ze voor een relevant verhaal. Haar specialiteit is het creëren van visueel aantrekkelijke content dat verrast en het juiste publiek aanspreekt.

“Ik ben begonnen met Pixel Stories om content te maken dat bedrijven en organisaties helpt om hun verhaal te vertellen door middel van video of fotografie. Hierbij streef ik ernaar om elk project uniek en persoonlijk te maken.”


Emma Pot, founder of Pixel stories, is a videomaker and photographer from Utrecht, The Netherlands.

With a background in Journalism she is accurate, relevant and she knows how to create an interesting story. Her expertise is in creating visually creative content that surprises and connects with the right audience.

“I started my company to create content that helps businesses to tell their story through video or photography. I strive to make each project unique and personal.”“Het is ontzettend fijn samenwerken met Emma, ze is nauw betrokken bij ons als opdrachtgever tijdens de lanceringsperiode en denkt mee over uitdagingen op inhoudelijk als productioneel niveau. We hebben de producties echt samen neergezet. Daarnaast is ze perfectionistisch op de juiste manier; finetunen met oog voor kleine details, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen.”
— Suzanne, Event Inspiration
“De samenwerking met Emma was heel fijn. Ze weet goed wat ze doet en met weinig instructies weet ze precies de juiste beelden te schieten en de sfeer weer te geven op beeld!”
— Lotte, Memory Group

Lets talk and let me visualize your story!

Fill in the contact form, send an e-mail to emma@pixelstories.org or call me on 0031615179371.

Name *
Name